Scherm vervangen, zo regel je dat!

Heb je een prachtige MacBook gaat het scherm kapot, dat moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. Een lastig probleem, want zonder scherm kun je niet aan de slag met je MacBook. Of je de MacBook nu gebruikt voor school of zakelijk, als het scherm stuk gegaan is moet je op zoek naar een geschikte oplossing. Voordat je verder gaat, is het zeer verstandig te kijken of je misschien nog garantie hebt op jouw MacBook. Als jij nog garantie hebt dan hoef jij zelf waarschijnlijk niet zoveel te doen, maar wat als de garantie vervallen is? Heb jij dan nog een aanvullende garantie of is het echt verlopen? Wanneer de garantie verlopen is dan ga je op zoek naar een reparateur. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Scherm vervangen

Het MacBook scherm vervangen, hoe pak je het aan? Zelf is het bijna niet mogelijk het MacBook scherm te vervangen, omdat het best wel een gecompliceerd karwei is. Ga om te beginnen op zoek naar een reparatie punt bij jou in de buurt of zoek een bedrijf online. Let wel op dat het een bedrijf is die weet van een MacBook scherm vervangen, niet iedereen is hier gespecialiseerd in. Voor het vervangen van een MacBook scherm zal er een diagnose gesteld worden, op deze manier kan men namelijk bepalen of het scherm daadwerkelijk stuk is of dat het aan de MacBook zelf ligt. Een MacBook bevat natuurlijk vele onderdelen die kapot zouden gaan, daarom is het belangrijk een diagnose uit te voeren. Je zit vraagt je natuurlijk wel een aantal zaken af, want wat kost een MacBook scherm vervangen?

Kosten van het vervangen

Het vervangen van het scherm brengt natuurlijk kosten met zich mee, zeker als dit buiten de garantieperiode valt. De kosten van het scherm hangen af van de grootte van het scherm, maar ook het type MacBook kan hierin een behoorlijk verschil maken. Daarom is het best wel moeilijk te zeggen wat het vervangen nu precies gaat kosten. Je kan voordat jij je MacBook scherm gaat vervangen wel een duidelijke prijsafspraak maken of een offerte laten maken. Op deze manier weet jij precies waar je aan toe bent en heb je geen verrassingen achteraf. Nadat je scherm vervangen is, krijg jij wel een garantieperiode. Dat wil zeggen dat als het scherm kapotgaat in de garantie periode dat je terug kunt gaan naar de reparateur.

 

Reactie achterlaten