Vijf redenen om nu een short lease contract te nemen

Auto’s zijn belangrijk om je van plek naar plek te kunnen bewegen, maar ze zijn ook duur in aanschaf. En dan hebben we het nog niet eens over de brandstofkosten of belastingen gehad. Bovendien is de aanschaf van een auto een investering waar je lang aan vast zit. Je moet dus zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Voor degenen die graag wat flexibeler te werk gaan, biedt short lease uitkomst. Lees verder voor vijf redenen om nu een short lease contract af te sluiten.

Begin vandaag nog met rijden

Een short lease contract heb je snel afgesloten, wat betekent dat je ook zeer snel in je nieuwe auto kunt gaan rijden. Het contract is flexibel en er zijn geen ‘kleine lettertjes’ of boeteclausules waar je rekening mee moet houden. Binnen een mum van tijd rijd je het land door in je nieuwe short lease auto.

Een short lease contract is per dag op te zeggen

Met een short lease contract zit je nooit ergens aan vast. Na een maand is je contract namelijk per dag opzegbaar. Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt, dus als je situatie ineens verandert is het fijn om te weten dat je niet aan je auto vastzit en je het contract makkelijk kunt beëindigen.

Mogelijkheid tot shortlease zakelijk

Het is ook mogelijk om voor een shortlease zakelijk contract te kiezen. Shortlease zakelijk is bijvoorbeeld geschikt voor MKB-ers of zzp’ers. Er zijn veel auto’s zakelijk af te nemen. En ook bij shortlease zakelijk blijf je flexibel. Zo zit je ook met je bedrijf niet aan een lang, niet opzegbaar contract vast en kun je dit op elk gewenst moment wijzigen.

Keuze uit veel verschillende auto’s

Je kunt kiezen uit veel verschillende auto’s. Allereerst maak je de keuze tussen een benzine, diesel, hybride of elektrische uitvoering. En dan zijn er nog de vele verschillende automerken waar je uit kunt kiezen. Altijd al in een Jaguar willen rijden? Nu is je kans. Of kies voor een auto van bijvoorbeeld BMW, Peugeot, Alfa Romeo, Opel, Ford of Mercedes. De keuze is ruim.

Tussentijds omwisselen van je auto

Mocht je auto toch niet bevallen of je situatie simpelweg veranderen, dan kun je tussentijds makkelijk van auto wisselen. Ook hierin ben je dus erg flexibel. Ben je voor een benzineauto gegaan maar wil je toch liever hybride rijden? Of kom je erachter dat de auto die je nu hebt eigenlijk veel te klein voor je is? Met een short lease contract wissel je gemakkelijk tussentijds van auto.

Reactie achterlaten