Het hebben van een B2B webshop

Een B2B webshop, of business-to-business E-commerce omgeving, is een platform waar online bestellingen en transacties plaatsvinden tussen bedrijven. Doordat de orders digitaal worden verricht, wordt de efficiëntie voor B2B verkopers of kopers vergroot. Daarnaast kun je in een B2B webshop 24/7 bestellen.

Wat is de doorlooptijd?

Het standaard antwoord is: dat verschilt. Maar meestal is het afhankelijk van de klant. Er moet namelijk vrij veel aangeleverd worden. Hebben we deze informatie eenmaal ontvangen, dan kunnen we behoorlijk vlot leveren. Want:

  • Ons webshop systeem CM Shop kan "uit de doos" al echt enorm veel. De installatie van CM Shop kan binnen één week.
  • De vormgeving en techniek zijn 2 aparte trajecten. Hierdoor kan er zowel aan de vormgeving als techniek gelijktijdig gewerkt worden. Ondertussen kun jij de webshop gewoon vullen, of kunnen we jouw B2B webshop aan jouw ERP-pakket koppelen.

Soms kunnen we binnen 2 weken opleveren, maar meestal is de doorlooptijd 4 tot 8 weken. Bij grotere maatwerktrajecten kan het nog wel eens 3 maanden duren. Maar in alle gevallen werken we met een planbord waarbij de taken duidelijk verdeeld zijn; de Kanban-methode.

Wat is Magento 2 pwa?

Een Progressive Web App, of PWA, is een webtoepassing die moderne webtechnologieën en ontwerp patronen gebruikt om een betrouwbare, snelle en boeiende gebruikerservaring te bieden. PWA-websites zijn snel, veilig, responsief en compatibel met meerdere browsers. Ze kunnen offline werken en fungeren als een native app op mobiel.

Magento 2 verschuift volledig naar het PWA-platform en ondersteunt native headless Magento 2. PWA is de toekomst van de ontwikkeling van webapplicaties. PWA is de juiste stap om de webwinkel app-achtige ervaringen te geven. … Het is eenvoudig te installeren, wat minder geheugen in beslag neemt in vergelijking met de native mobiele app.

PWA

Headless Progressive Web Apps (PWA's) zijn baanbrekend geweest voor de e-commerce-industrie. … Headless PWA's verzamelen gegevens met behulp van een Application Programming Interface (API). Deze API zit tussen de ontkoppelde frontend en backend van een website die snelheid en flexibiliteit biedt. PWA Thema voor Magento 2. Uw review toevoegen. Magento 2 PWA Theme zet uw Magento 2-website om in een app-achtige ervaring. Het is bedoeld om een geweldige UI / UX-look & feel te bieden die vergelijkbaar is met een native, geïnstalleerde applicatie: snelkoppeling op het startscherm, splash-pagina, volledig scherm, enz.

 

 

 

 

 

Shopify PWA?

De progressieve webapplicatie is een website die offline werkt/slecht internet heeft of mogelijk native features heeft. Deze Shopify-app biedt een mobiele app-achtige ervaring door gebruik te maken van web compatibiliteit. … Er is een app-manifest dat beantwoordt aan de eis om elke site als PWA te maken.

 

Reactie achterlaten